За добу на Львівщині зафіксували рекордних 96 нових випадків коронавірусу. Доповнено

8632 0
Із них 64 — це мешканці Львова.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

За добу на Львівщині – 96 позитивних ПЛР-тестів, а загалом 1 830 інфікованих коронавірусом. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 4 885 осіб, госпіталізовані — 714, на амбулаторному лікуванні — 4 171 особа, виписані — 559 осіб. Зараз у лікарні перебуває 155 осіб, з них в реанімації — 5 осіб, на апаратні ШВЛ — одна особа.

Читайте також: У МОЗ надалі не рекомендують послаблювати карантин на Львівщині

Від коронавірусу на Львівщині померло 60 людей, а 457 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 500 ПЛР-тестів, з яких 96 — позитивні (з них 64 — це мешканці Львова).

Додамо, що, за словами міського голови Львова Андрія Садового, рекордна кількість хворих на коронавірус через те, що в Львівській області роблять більше тестів. Зокрема, 500 ПЛР-аналізів — це найбільша кількість зроблених досліджень. 

«Кількісно це рекорд для Львівської області. Але це також і найбільша кількість зроблених досліджень. У співвідношенні хворих 19%, тобто не більше визначеної норми. Також додався до сьогоднішнього результату спалах захворювання у ФК «Карпати», – зазначив мер.

Він також додав, що на вулицях Львова багато людей і «там більше немає карантину».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!