За добу у Львові сталися 10 ДТП із потерпілими

2171 0
За добу в місті та на обласних дорогах державного значення сталося 14 ДТП з потерпілими.
фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

За останню добу у місті Львові трапилося 10 ДТП з потерпілими, а на дорогах державного значення – 4. Під час аварій травмувалася 21 особа, одна особа загинула. 8 аварій у Львові сталися за участю пішоходів. Причиною усіх дорожньо-транспортних пригод стало порушення елементарних правил дорожнього руху як водіїв, так і пішоходів, інформує Патрульна поліція Львова.

Читайте також: Скільки можна випити за кермом. Таблиця

«Шановні водії, обирайте безпечну швидкість, враховуйте дорожню обстановку! Також, не порушуйте вимог розмітки та правил обгону. Під’їжджаючи до пішохідних переходів – знижуйте швидкість. В жодному разі не сідайте за кермо напідпитку! І не забувайте – пасок безпеки може врятувати життя! Шановні пішоходи, не виходьте різко на проїзну частину, переконайтеся у тому, що водій помітив Вас і встигає загальмувати! Позначте себе світловідбиваючими елементами. Бережіть себе! Не засмучуйте рідних!», – закликають патрульні.

 Додамо, низька культура поведінки на дорогах забирає час, гроші, а часом і життя. На дорогах гине більше людей, ніж на фронті. У Львові започаткували інформаційно-просвітницьку ініціативу «Безпечні дороги». 22 грудня у школі №92, що у Рясному, львівські патрульні поліцейські провели ознайомче навчання з безпеки поведінки на вулиці. Школу обрали з огляду на те, що на цій ділянці дороги водіям і пішоходам рекомендують проявляти максимум уваги. Учні отримали пам’ятку із правилами дорожнього руху, спеціальні світловідбивні значки, які можна закріпити на одязі чи рюкзаках, щоб забезпечити кращу видимість дітей в умовах довгого темного періоду зимового дня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!