За добу у ЗСУ виявили ще 20 випадків коронавірусу

1573 0
Стан здоров’я пацієнтів – задовільний.
Фото: УНН

Фото: УНН

За минулу добу у Збройних Силах України зареєстрували 20 нових випадків коронавірусної інфекції. Про це повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

«У закладах охорони здоров’я перебуває 13 осіб (Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону – 1 військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь та Київська міська клінічна лікарня – по 1 працівнику ЗСУ). У лазареті військової частини Харківської області перебуває 10 військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Стан здоров’я пацієнтів – задовільний. Вони отримують необхідне лікування.

Читайте також: Як у Львові роблять тести на Covid-19 і чому послаблювати карантин зарано

Загалом станом на 30 травня в Збройних Силах України хворіє на коронавірус 107 осіб. Всього за час пандемії одужало – 111 осіб, летальних випадків – 3.

Нагадаємо, що на Львівщині від коронавірусної хвороби 25 травня помер військовий ЗСУ.  У Центрі легеневого здоров’я хворому зробили лабораторний тест на Covid-19, що виявився позитивним. Діагноз встановили посмертно. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!