За добу українці через фонд «Повернись живим» допомогли війську більше, ніж за весь 2021 рік

5206 0
Наразі фонд має сотні заявок від військових, які оперативно обробляють, щоб посилювати військових.
Фото: armyinform.com.ua

Фото: armyinform.com.ua

За минулу добу на допомогу війську охочі скерували більше коштів, ніж за весь минулий рік – 20 502 560,36 грн. Про це повідомили у благодійній організації «Повернись живим».

«Рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів, – чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наша бухгалтерія ледь встигає підраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує благодійні внески у реальну допомогу на передовій», – каже директор «Повернись живим» Тарас Чмут.

Читайте також: «Ми готові!». Підполковник ЗСУ про волонтерство, армію і російську загрозу

Наразі фонд має сотні заявок від військових, які оперативно обробляють, щоб «посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає».

«Ми дякуємо всім, хто долучився та долучається до допомоги! Люди, ви – неймовірні. Найкращий тил! Найсильніша поміч війську», – додає команда організації.

Нагадаємо, що зараз існує чимало благодійних фондів та громадських організацій, які збирають кошти на військо. Про контакти, організації та реквізити дізнавайтеся у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!