За допомогу Covid-лікарням EVA отримала нагороду «Партнерство заради сталого розвитку 2020»

1188 0
У період тотального карантину в Україні через пандемію коронавірусу «Лінія магазинів EVA» організувала проєкт допомоги опорним лікарням по всій країні.
Фото: «Лінія магазинів EVA»

Фото: «Лінія магазинів EVA»

Проєкт допомоги 242 опорним лікарням «Лінії магазинів EVA» отримав нагороду конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку 2020» у категорії «Подолання Covid -19», що організувало Представництво Глобального договору ООН в Україні.

У період тотального карантину в Україні через пандемію коронавірусу «Лінія магазинів EVA», розуміючи важливість підтримки медиків, які першими зустрічають та рятують хворих, організувала проєкт допомоги опорним лікарням по всій країні. Так, визначили максимальні витрати дезінфікуючих засобів і кількість товару, яка необхідна на місяць карантину для кожної лікарні. Для цього працівники «Лінії магазинів EVA» вивчили відповідні нормативи МОЗ та з’ясували реальні потреби, враховуючи кількість лікарняних місць та медичного персоналу.

Загалом компанія виділила та розіслала 242 українським лікарням:

  • понад 4000 кг прального порошку;
  • 3000 л антисептика і рідкого мила;
  • понад 2500 л гелю для туалету;
  • 2000 л універсального миючого засобу;
  • 25 000 л білизни.

 

Найбільші посилки доставили в лікарні Львівської, Одеської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

«Як соціально відповідальна компанія «Лінія магазинів EVA» розуміла необхідність підтримки медиків, які вийшли на передову боротьби з Covid-19. Ми взяли на себе забезпечення лікарень дезінфікуючими та гігієнічними засобами на перший місяць жорсткого карантину загальною сумою 500 тисяч гривень. Втілити проєкт допомогла ініціативність і згуртованість працівників компанії», – каже керівниця PR-відділу «Лінії магазинів EVA» Олександра Гнатик.

Цей проєкт, за її словами, про людяність і готовність допомагати іншим, не шкодуючи власних сил. Саме так його сприйняли працівники: кожен хотів долучитися і передати свою турботу українським лікарям.

«Нагорода «Партнерство заради сталого розвитку» є найвищою оцінкою для нашої великої дружньої команди! Упевнені, що спільними зусиллями зможемо і надалі впроваджувати важливі ініціативи», – додає вона.

Додамо, щоб реалізувати проєкт максимально оперативно, до колаборації залучили також благодійний фонд «Коло» і «Нову пошту».

Для довідки

Метою конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку», який проводять в Україні втретє поспіль є творення багатосторонніх партнерств між бізнесами, бізнес-асоціаціями, урядами, громадянським суспільством й академічними установами для вирішення проблем сталого розвитку. Мережа Глобального договору ООН – це найбільша ініціатива корпоративного сталого розвитку у світі. До неї можуть приєднатися усі зацікавлені компанії, які працюють відповідно до Цілей сталого розвитку.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!