Політична реклама

За дозвільними документами львів'яни повинні звертатися у центр надання адмінпослуг

1576 0
За півроку понад 7 тисяч львів’ян звернулося в центри надання адміністративних послуг Львівської міської ради за адмінпослугами, найчастіше – за дозвільними документами.

Про надання паспорта відкритого літнього майданчика просили у 265 зверненнях, з яких позитивно вирішено 113, - повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Щодо розміщення зовнішньої реклами надійшло 353 звернення, з них позитивно вирішено 192.  За надання дозволу від імені дітей щодо вчинення правочинів з майном було 379 звернень, з них позитивно вирішили 356.

Окрім цього, у мерії наголошують, що в центри надійшло 386 звернень щодо наявності містобудівних обмежень про користування земельною ділянкою для обслуговування споруд при виготовленні технічних документацій оформлення землекористування. З них позитивно вирішених 320.

«Зазвичай причиною негативно прийнятих рішень щодо встановлення вивісок та зовнішньої реклами стає  неправильно поданий пакет документів або ж запропонована проектна документація не відповідає правилам розміщення реклами та вивісок на території міста», – зазначили в Центрі надання адміністративних послуг.

Крім того, актуальними залишаються питання оформлення документації на будівництво, земельні та житлові питання, комунальні та соціально-побутові.

«Підсумувавши перше півріччя 2013 року, можна з впевненістю сказати, що працюємо в доброму напрямку, адже з кожним разом зменшується кількість негативних рішень. Це означає, що заявники звертають увагу на зауваження працівників центру», – повідомила начальник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.

З 1 квітня 2013 року в Центрі надання адміністративних послуг працює послуга смс-інформування, яка дозволяє інформувати мешканців про готовність до видачі результату адмінпослуги. Для отримання документів необхідно мати при собі посвідчення особи або довіреність (у разі представлення інтересів зацікавленої особи).

Документи видають протягом трьох робочих днів та у разі неявки заявника, надсилаються рекомендованим поштовим відправленням. Отримати консультацію також можна в Центрі надання адміністративних послуг за адресою пл. Ринок, 1 (вхід з правої сторони Ратуші) або за телефоном інформаційної довідки 297 57 95.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!