Політична реклама

За два тижні в Україні з'явилося п'ять нових соцмереж

1970 0
За останні два тижні в Україні було анонсовано про старт п’яти нових проектів.

Мова йде про WEUA.infodruzi.org.uaAntiweb.com.uaUkrface.net та Combine.pp.ua, інформує Zaxid.net.

Їхні амбітні розробники упевнені в тому, що стануть конкурентами Марка Цукерберга та Павла Дурова - засновників Facebook та ВКонтакте.

Загалом в країні уже налічується понад 10 національних соціальних мереж. Зокрема, це достатньо відомі Connect.ua і Friends.ua, соцмережа для патріотів Українці, соцмережа для «реальних пацанів» vReale, соцмережа для жінок Pink Planet, соцмережа для науковців Science-community.org і торгівельна соцмережа Kb.ua.

Зазначимо, що нещодавньо припинили своє існування такі українські соцмережі, як Katmary.net (для шоу-бізнесу), Tuse.ua (для шанувальників вечірок), а також соцмережі для фахівців - Profeo.com.ua і Friendin.net. До речі, останні дві соціальні мережі коштували інвесторам - $1,5 млн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!