Власника та орендаря приміщення на Левицького оштрафували за пробиті двері замість вікна

1804 0
Місто відновить частину фасаду за кошти районної адміністрації.
Фото: Ольга Сидор / Facebook

Фото: Ольга Сидор / Facebook

Адмінкомісія Львівської міської ради оштрафувала на 1700 грн власника та орендаря приміщення на Костя Левицького, 10, які самовільно пробили двері у будинку, що є пам’яткою архітектури. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Зберегти не можна штрафувати. Як Львів охороняє історичне середовище

Попередньо ДАБІ та управління охорони історичного середовища домовились із власником, що він має відновити вікно за власний кошт. Однак, оскільки фасад досі не відновили, комісія вирішила відремонтувати його за кошти міста. Цим має займатися Личаківська районна адміністрація та управління охорони історичного середовища.

Читайте також: Підприємство у Львові оштрафували на 170 тисяч за встановлення дверей у історичному будинку

Нагадаємо, 15 березня на вулиці Костя Левицького,10 власник квартири пробив двері у будинку, що є пам’яткою архітектури місцевого значення. Тоді роботи разом із поліцією та ДАБІ зупинили. Втім цими вихідними мешканці повідомили, що пробивати двері у фасаді будинку продовжили. Їх знову зупинили за викликом поліції.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!