За есе про Україну після Майдану можна виграти 1 000 євро

2588 0
Центр східно-західних студій Регенсбурзького університету «Europaeum» спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка організовують конкурс есе. Організатори закликають відповісти на головне запитання конкурсу: «Україна між Сходом та Заходом: апокаліпсис чи модель майбутнього?». За краще есе автор отримає приз 1 000 євро.
Фото: from-ua.com

Фото: from-ua.com

Учасникам пропонують уявити модель існування України між Росією та Європою в різних сферах та запропонувати концепції, прийнятні та взаємовигідні для всіх сторін. До участі в конкурсі прийматимуться есе з максимальним обсягом - п'ять сторінок друкованого тексту, пише Галицький кореспондент.

Надсилати тексти можуть усі зацікавлені – від школярів до дорослих, наголошують організатори. Тексти українською або російською мовами приймаються з 10 листопада до 31 грудня 2014 року на електронну адресу: [email protected]. У темі листа потрібно вказати «конкурс есе», а в супровідному тексті – особисті дані: ім’я, адресу та вік. Паралельно у ФРН триватиме конкурс німецькою мовою.

Усі роботи, надіслані на конкурс, оцінюватиме незалежне журі. При цьому члени журі не знатимуть імен учасників. Оголошення переможців та вручення нагород у Київському національному університеті імена Тараса Шевченка та Регенсбурзькому університеті заплановане на березень 2015 року.

Шестеро авторів найкращих текстів отримають грошові призи, головний із яких – 1 000 євро. Нагорода за друге місце становить 700 євро, за третє – 500 євро. Решта призів – 400, 300 та 200 євро. Крім того, по 25 найкращих текстів із України та Німеччини будуть опубліковані.

Читайте також проект Tvoemisto.tv «Майдан триває».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!