За кількістю перевезень Львів повертається до показників, що були до війни

1588 0
Щоденно автобуси залучають і для перевезення переселенців до кордону.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові від початку повномасштабного вторгнення Росії до України щодня зростає пасажиропотік. Нині, за словами керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, місто починає виходити на ті показники за кількістю перевезень, які були до війни.

«Спочатку був спад перевезень, більше автобусів залучали під потреби  Збройних Сил України, і частина водіїв не могла виїхати на маршрути. Тепер щодня зростає пасажиропотік, і ми збільшуємо кількість одиниць транспорту. Виходимо на ті показники перевезень, що були до війни», – каже він під час стріму Tvoemisto.tv сьогодні, 25 березня, на брифінгу.

Окрім цього, щоденно автобуси залучають для перевезення переселенців до кордону.

Читайте також: Приміський та міжміський транспорт в області курсує за зміненим графіком

Нагадаємо, що у Львові на час воєнного стану кількість громадського транспорту скоротилася. Загалом в місті станом на 23 березня курсувало близько 400 одиниць транспорту. Транспорт АТП-1 курсував на 75%, а рух транспорту приватних перевізників відновили на 60-65%.

Також сьогодні Львів отримав 20 автобусів з Польщі у якості гуманітарної допомоги для потреб міста, мешканців та переселенців. Іще чотири невдовзі мають прибути. 

Ольга Коваль

Фото і відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!