За кого голосували мешканці Західної України на виборах президента: дані екзит-полу

29429 0
Майже 2% виборців на Заході зіпсували бюлетені.

За даними Національного екзит-полу, проведеного КМІС, фондом Демократичні ініціативи та Центром Разумкова, мешканці Західної України у другому турі виборів президента віддали 57% голосів Володимиру Зеленському. За Петра Порошенка проголосували 41,3% опитаних. Такі дані оприлюднили на прес-конференції в Укрінформі.

Ще 1,8% виборців, за даними опитування на виході з дільниць, зіпсували бюлетені.

Читайте також: Порошенко чи Зеленський: перші результати національного екзит-полу

У Східному регіоні за Володимира Зеленського проголосували 87,7% виборців, за Петра Порошенка – 11,2%, зіпсували бюлетені – 1,1% опитаних.

У Центральній Україні Володимира Зеленського підтримали 70,3% опитаних, Петра Порошенка – 28%, зіпсували бюлетені – 1,7%.

На Півдні 85,9% виборців проголосували за Володимира Зеленського, 13,4% – за Петра Порошенка, зіпсували бюлетені – 1,1% опитаних на виході з дільниць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!