За кордоном п’ятеро українців вилікувались від коронавірусу

1562 0
Одна українка в Італії померла від ускладнень коронавірусу.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

За кордоном п’ятеро українців вилікувались від коронавірусу, натомість шестеро перебувають на лікуванні. Про це повідомили у МЗС.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Зокрема по двоє хворих лікуються в Німеччині та Італії та по одному в Молдові та ОАЕ. Одна українка в Італії померла від ускладнень коронавірусу.

Ще 170 українців евакуювали: 45 із Китаю 20 лютого, двох пасажирів лайнера Grand Princess 12 березня, та 123 українців із Італії вчора. Натомість у двох готелях на єгипетських курортах Шарм-ель-Шейх та Хургада українських туристів відправили на 14-денний карантин. Там зафіксували підозру на коронавірус.

Читайте також: Від легковажності до шоку. Чим ситуація з коронавірусом в Італії схожа з Україною

Додамо, що нині в Україні є двоє хворих на коронавірус у Чернівецькій області. Там оголосили надзвичайний стан. 71-річна жінка на Житомирщині померла від ускладнень. 

16 березня Україна закриває на два тижні всі кордони для іноземців, а з 17 березня скасовують усі міжнародні пасажирські перевезення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!