На правах реклами

За лаштунками автосалонів. Як працює професійна СТО у Львові. Відео

3800 0
Пропонуємо зазирнути за лаштунки автосалону компанії НІКО ЗАХІД, офіційного дилера автомобілів Mitsubishi та Fiat у Львові та Львівській області, та дізнатись про всі переваги професійної перевірки свого авто.

Компанія НІКО ЗАХІД – офіційний дилер автомобілів Mitsubishi та Fiat  у Львові та Львівській області, зібрала чималу кількість клієнтів та друзів на свято NIKO SERVICE DAY. Постійні клієнти та ті, хто тільки обирає для себе авто з широкого модельного ряду дилера, в цей день не тільки ближче познайомились з новими моделями автомобілів  салону, але і отримали чимало корисної практичної інформації, побувавши на Станції технічного обслуговування (СТО).

СТО НІКО-ЗАХІД: як підготувати своє авто до літа

Заповнивши анкету та вказавши  побажання, автовласник  без зайвих побоювань залишає своє авто на території СТО, адже воно знаходиться під повною відповідальністю охорони сервісу і в жодному разі без згоди власника не покине територію.

Читайте також: Переваги офіційного сервісного обслуговування

Перелічити весь спектр робіт складано, адже їх чимало: агрегатний цех, малярний цех, приміщення-склад з оригінальними запчастинами, а також спецінструментами, діагностування електроніки, ремонт та огляд кондиціонерів автівок, тощо. Майстри постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, їхнє навчання відбувається як з виїздом до імпортера, так і на місці, в режимі онлайн.

Зараз компанія пропонує весняні знижки для всіх відвідувачів СТО за спеціальними цінами:

Станція технічного обслуговування «НІКО» має сертифікати і все необхідне обладнання для проведення планових, ремонтних, діагностичних робіт. При проведенні робіт спеціалізоване обладнання дозволяє дотримуватися технологічних норм, підвищує якість послуг.

Станція має весь необхідний комплект спеціального інструменту та обладнання. Діагностичне обладнання станції допомагає виявити найменші несправності автомобіля. Тут гарантують якість виконання робіт, а наявність власного складу оригінальних запасних частин і матеріалів дозволяє виконувати обслуговування і ремонт якнайшвидше. Ви зекономите свій час і можете не хвилюватись про своє авто.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!