За ліфтами у Львові будуть спостерігати он-лайн

1772 0
У львівських будинках встановлюють системи диспетчеризації ліфтів. Це дасть можливість моніторити обладнання у режимі реального часу і швидко допомагати людям, які застрягли у ліфті.
Фото: linkedin.com

Фото: linkedin.com

«Ці зміни направлені, в першу чергу, на покращення роботи ліфтів, швидкість реагування під час виникнення можливих проблем та економію коштів. Якщо мешканець застряг, диспетчер одразу буде знати, де саме трапилась неприємність та які можливі причини, тому швидко відправить машину. Постійна реєстрація та фіксація всіх подій в системі дає можливість встановити причини несправностей, а також запобігти їх повторенню в майбутньому», - розповіла Марина Строєва, директор ЛКП «Львівсвітло».

Нагадаємо, ЛКП «Львівсвітло» прийняло на баланс 957 ліфтів (48%) у Франківському, Шевченківському та частково в Залізничному і Личаківському районах міста.

Довідка

Кількість ліфтів у будинках комунальної власності по районах: Галицький – 31; Франківський – 333; Залізничний – 305; Шевченківський – 525; Личаківський – 173; Сихівський – 645.

Кількість ліфтів, що залишаються на обслуговуванні приватних організацій: ПП «Компанія «Астра» - 220; ПП «Ліфт-Купе» - 22; ПП «Майстер-Рос» - 196; ПП «Мрія-Ліфт» - 15; ПП «Шифт-ліфт» - 9; ТзОВ «Ліфт-Еко» - 596.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!