Політична реклама

За липень львів'янам доведеться платити за ліфт на 52% більше

1507 0
За липень львів’янам доведеться більше платити за ліфт.

Зросте тариф на цю послугу у Франкiвському, частинi Залiзничного, Шевченкiвського i Личакiвського районiв, - інформує Експрес.  Загалом це стосується майже тисячi пiдйомникiв. За користування лiфтом доведеться платити на 52 вiдсотки бiльше.

Структурний пiдроздiл ЛКП "Львiвсвiтло", який займатиметься техобслуговуванням, ремонтом та диспетчеризацiєю лiфтiв, бере на обслуговування 957 лiфтiв, якi працюють у Личакiвському, Франкiвському, Залiзничному та Шевченкiвському районах, - пояснив Євген Лозинський, в. о. начальника вiддiлу експлуатацiї житлового фонду управлiння житлового господарства мiськради.

Пiдйомники у Сихiвському та Галицькому районах ЛКП "Львiвсвiтло" поки що не бере на обслуговування.

Згiдно з рiшенням виконкому Львiвської мiськради №608 вiд 25 липня 2013 року, затверджено новi тарифи на послуги з технiчного обслуговування та ремонту лiфтiв. Для кожного пiдйомника вiн iнший, оскiльки все залежить вiд типу кабiни, обладнання, диспетчеризацiї та вiд кiлькостi поверхiв у будинку.

Приблизно сума до оплати зросте на 52 вiдсотки, в порiвняннi з тiєю, що її було затверджено ще 2009 року, - каже пан Лозинський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!