За лижними змаганнями між спортсменами-паралімпійцями можна слідкувати онлайн. Програма

2295 0
У селі Яворів Турківського району Львівської області стартував Кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Змагання триватимуть до 20-го січня. Проводять турнір на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, що у селі Яворів на Турківщині. Серед учасників цьогорічного Кубка світу – 120 спортсменів із 18 країн світу. В Україні такі змагання відбуваються вперше. Кубок світу є підготовчим етапом для спортсменів та команд до ХІІ Паралімпійських ігор 2018-го року, що відбудуться в місті Пхьончхан (Південна Корея), – інформує прес-служба ЛОДА.

Наживо за змаганнями можна слідкувати в мережі Інтернет https://www.youtube.com/paralympics

Програма змагань:

13 січня – Лижні гонки, середня дистанція класичним стилем (жінки, стоячи-7,5 км; чоловіки, стоячи-10,0 км); Лижні гонки, коротка дистанція (жінки, сидячи – 2,5 км; чоловіки, сидячи – 5,0 км)

14 січня – Лижні гонки, довга дистанція вільним стилем (жінки, стоячи – 15,0 км; чоловіки, стоячи – 20,0 км); Лижні гонки, довга дистанція (жінки, сидячи – 12,5 км; чоловіки – 15,0 км)

15 січня – Офіційне тренування

16 січня – Лижні гонки, спринт класичним стилем

17 січня – Біатлон, індивідуальна гонка

18 січня – Офіційне тренування

19 січня – Біатлон, спринт

20 січня – Біатлон, середня дистанція. Церемонія закриття – 18:00


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!