За маршрутом «Львів – Здолбунів» курсуватиме капітально відновлена електричка

4032 0
У 10 вагонах замінили двері, встановили нові сидіння, інформаційні табло та відеоспостереження.
фото: прес-служба "Львівської залізниці"

фото: прес-служба "Львівської залізниці"

Від завтра, 3 грудня, за маршрутом «Львів – Здолбунів» їздитиме капітально відремонтований електропотяг ЕР9Т №747. Про це повідомляє прес-служба «Львівської залізниці».

Під час капітального ремонту в електропоїзді ЕР9Т №747 відновили кузови вагонів зі заміною пошкоджених елементів, встановили нові двері салонів, сталеві двері службового тамбура, перехідних майданчиків, зовнішні розсувні двері. Салони вагонів обладнали блоками нових зручних сидінь, в туалетах трьох вагонів встановили обладнання з підвищеним рівнем комфорту.

Читайте також: Укрзалізниця запускає новий потяг Бахмут – Львів

Також в потязі модернізували систему освітлення вагонів, прожекторних та буферних ліхтарів. У вагонах, окрім того, встановили системи оповіщення, електронні маршрутні покажчики та інформаційні табло і сучасну протипожежну систему та засоби відеоспостереження.

Фото: Львівська залізниця

Цього року київський вагоноремонтний завод вже відремонтував 10 вагонів ще одного електропоїзда з вагонного депо Львова. Зараз ведуться перемовини щодо ремонту наступних електропоїздів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!