За минулу добу на Covid-19 у світі захворіла рекордна кількість людей

2287 0
У ВООЗ кажуть, що офіційно підтверджені випадки – це ще не всі.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Всесвітня організація охорони здоров'я ввечері 15 серпня повідомила про рекордну кількість людей, які інфікувались коронавірусом за минулі 24 години. Ідеться про понад 294 тисячі нових заражень, повідомляє Німецька хвиля.

Експерти додають, що велика кількість заражень не фіксується статистикою – є країни, у яких навіть не роблять тестів.

Читайте також: У МОЗ розповіли, скільки ліжок для хворих на Covid-19 є в Україні

Додамо, що попередній добовий рекорд за кількістю нових випадків інфікування, зафіксований 31 липня, становив 292 тис. людей. Найбільш постраждалі країни в абсолютних числах – США, Бразилія та Індія. В останній за минулу добу – 30 тис. нових випадків інфікування.

За даними сайту worldometers, у світі коронавірусом інфікувались 21 млн 676 тисяч людей, з яких 770 тисяч – померли. Активних випадків станом на 16 серпня – 6 млн 519 тис. людей, із них 64,5 тис. – у важкому і критичному стані. Одужали від коронавірусу 14 млн 387 тис. людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!