За минулий рік у Львові побільшало велодоріжок на 40 км

1914 0
Торік у місті збудували орієнтовно 40 км велосипедних шляхів. Цього року роботи планують продовжити.
фото: Івана Іщенко

фото: Івана Іщенко

«На сьогодні загальний кілометраж обладнаних велодоріжок становить близько 40 км по всій території Львова. У 2017-му році плануємо завершити всі проекти, які розпочали торік», – зазначив директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Протягом 2017-го року буде повністю збудована велодоріжка, яка сполучатиме Брюховичі з центром Львова. Залишилось збудувати кілька сотень метрів велодоріжки, промаркувати її та встановити світлофори.

Читайте також: Трамвай №6 у Львові тимчасово змінить маршрут

Торік завершено побудову велодоріжок на вул. Стуса, вул. В. Великого – у рамках проекту робіт над громадським простором. Зараз на меті є добудувати велодоріжку на вул. Городоцькій, вул. Сихівській, вул. Богданівській – у рамках проекту реконструкції вулиці. Також на 2017 рік маємо плани розпочати побудову велодоріжки на вул. Княгині Ольги, згодом Чорновола - Мазепи та Грінченка - Мазепи, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

«Разом з Франківською районною адміністрацією плануємо побудувати велодоріжки по всій вул. В. Великого», – зазначив Олег Шмід.

Нагадаємо, раніше у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР повідомляли, що в міському бюджеті на 2017-й рік передбачено 8,8 млн гривень на розбудову велоінфраструктури у місті. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!