За минулий тиждень на Covid-19 захворіли понад 200 мешканців Львівщини

799 0
Серед тих, хто захворів, 5 померли.
Фото умовне

Фото умовне

У період з 7 по 10 листопада на Львівщині провели 3021 тест на Covid-19, з них 209 виявилися позитивними. Серед захворілих – 5 осіб померли.

Джерело: Пресслужба ЛОВА

На стаціонарному лікуванні наразі перебувають 163 хворих. Загалом, від початку пандемії на Львівщині на ковід захворіли 324 003 особи, одужали – 314 350 осіб, померли від ковіду – 6823 особи.

Читайте також: Де у Львові можна вакцинуватись від коронавірусу. Перелік локацій

Нагадаємо, що упродовж минулого тижня на Львівщині спостерігають збільшення випадків захворювання на грип. Кількість звернень на медичну допомогу від людей з ознаками застуди зросла на 15%. На Львівщину прийшов штам грипу А, який вважається пандемічним. Станом на 8 листопада РНК цього вірусу виявили у пробах від 40 мешканців області методом ПЛР. Хворі перебувають як у стаціонарі, так і на амбулаторному лікуванні. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!