За найкращі ескізи великого Герба України Кабмін пропонує чималі премії

1293 0
Конкурс проводитимуть з 1 жовтня до 1 листопада 2020 року.
фото: європейська правда

фото: європейська правда

Кабінет міністрів ухвалив проєкт постанови про проведення конкурсу на найкращий ескіз великого Державного Герба України.

Для відзначення найкращих проєктів ескізів установили премії: перша – 100 тисяч гривень, друга премія – 50 тисяч гривень, третя – 30 тисяч гривень. Нагороджувати переможців буде оргкомітет.

Конкурс проводитимуть з 1 жовтня до 1 листопада 2020 року. Переможців журі визначить під час виставки проєктів ескізів. Проєкти ескізів слід надсилати поштовими відправленнями з позначкою «На конкурс кращого ескізу великого Державного Герба України» за адресою: 01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 1.

Оргкомітет підіб'є підсумки конкурсу до 1 грудня.

Як додають на сайті УП, відзначені преміями проєкти ескізів та супровідні документи авторам не повернуть. Переможець конкурсу за згодою передає авторські майнові права на ескіз логотипа шляхом укладання договору з Мінкультом. Окрім цього, якщо першу премію не присудять, конкурс продовжать.

Нагадаємо, що 25 серпня Верховна Рада України доручила Кабміну провести конкурс на найкращий ескіз великого Державного герба України. За відповідний проект постанови проголосували 279 народних депутатів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!