За ніч біля Львова троє нетверезих водіїв скоїли ДТП

2136 0
В ніч на 11-те вересня троє нетверезих водіїв скоїли ДТП на Окружній, у Брюховичах та Малехові.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Патрульні в ніч на 11 вересня отримали виклик на вулицю Окружну про ДТП з потерпілими. Коли вони приїхали на місце, то з‘ясувалося, що обійшлося без потерпілих. Про це повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Водій автомобіля Skoda Оctavia А5 не впорався з керуванням та в'їхав у бордюр, автомобіль перекинувся на дах. Перевірка на драгері показала у водія 2,46 проміле. На чоловіка винесли постанову за керування транспортним засобом особою, що не мала права керувати транспортом, а також два протоколи – за ДТП і керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння. 

Схожа ситуація сталася на заправній станції в Малехові. Водій в‘їхав у стовп. Перевірка на драгері показала 1,19 проміле. На 39-річного водія склали два протоколи: за керування у нетверезому стані та за скоєну ДТП.

Читайте також: Коли ми зможемо їздити Львовом із гідністю і комфортом?

Ще одна ДТП трапилося у Брюховичах на вулиці Арктичній. 50-річна водійка Mitsubishi Colt не впоралася з керуванням і в'їхала у припаркований автобус Богдан. 

Жінці надали медичну допомогу, але від госпіталізації вона відмовилася.Також вона не надала своїх документів та не захотіла пояснювати ситуацію. Патрульні помітили у водійки ознаки алкогольного сп‘яніння, однак вона відмовилася від перевірки на тверезість. На неї винесли постанову за керування без документів та склали два протоколи за ДТП і керування у нетверезому стані. 

Патрульна поліція радить водіям не сідати за кермо в нетверезому стані, щоб не стати загрозою для себе та оточуючих.

Нагадаємо, що влітку 2016-го року в Україні збільшили штрафні санкції за водіння у стані алкогольного сп'яніння. Зокрема, штраф за перший раз – 10 200 гривень (було 3 400 грн) та позбавлення права керувати на рік. Другий раз упродовж цього або наступного року – 20 400 гривень штрафу і три роки позбавлення прав. Якщо порушення повториться упродовж 5-ти наступних років – 40 800 штрафу і 10 років без прав.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!