За ніч поліція Львова зупинила трьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння

2205 0
Загалом у ніч з 6 на 7 квітня патрульні склали протоколи на п’ятьох нетверезих водіїв.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У ніч з 6 на 7 квітня патрульні поліцейські склали протоколи на п’ятьох нетверезих водіїв, троє з яких були в стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Встигнути за дві години і три місяці. Як покарати нетверезих водіїв

Автомобіль ВАЗ 21013 зупинили за порушення ПДР на перетині вулиць Шевченка-Порічкова. У водія виявили ознаки наркосп’яніння. Виявилося, що водійських прав чоловік вже позбавлений. Він захотів пройти перевірку на вміст наркотичних речовин в організмі у медзакладі. Перевірка встановила, що водій вживав марихуану та амфетамін. Патрульні винесли постанову за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав та склали протокол за керування в стані сп’яніння вдруге впродовж року. За рішенням суду йому загрожує штраф 20400 грн та позбавлення прав на 3 роки.

Водій автомобіля Mercedes-benz порушив правила дорожнього руху на вулиці Олени Степанівни. У 30-річного чоловіка виявили ознаки наркосп’яніння. Він одразу відмовився від експертизи і отримав постанову за порушення ПДР та протокол за нетверезе водіння.

Читайте також: Водіям-новачкам в Україні не повертатимуть права за порушення

Третьому водієві загрожує 40 800 гривень штрафу та позбавлення прав на 10 років. Він, керуючи автомобілем Opel Astra, порушив ПДР на проспекті Червоної Калини. При спілкуванні з порушником у нього виявили ознаки наркосп’яніння. Чоловік відмовився від перевірки. За словами патрульних, це вже втретє за рік водія зупиненяють у стані сп’яніння, він позбавлений прав на три роки. Тож окрім постанови, чоловік отримав протокол, якийзагрожує штрафом 40 800 грн та позбавленням водійських прав на 10 років.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!