За ніч у Львові трапилось декілька ДТП, є постраждалі

4442 0
В ніч з 20 на 21 лютого у Львові сталися ДТП, де окрім пошкоджених автомобілів, постраждали й інші учасники аварій.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Так, в першому випадку автомобіль BMW на швидкості врізався в інші автомобілі на перехресті просп. Чорновола та вул. Хімічній, які стояли на світлофорі. Окрім самого винуватця аварії, були пошкоджені ще чотири автомобілі. Як стало відомо zaxid.net, водій намагався проїхати поміж автомобілями, які зупинилися на світлофорі у два ряди. Він спочатку зачепив дзеркало в автомобілі Daewoo, який стояв в одній смузі та врізався у три автомобілі – Chery, Geely та Mitsubishi, які стояли в іншій смузі.

Згодом в спільноті «Варта 1» виклали й повідомлення самого водія (правопис автора збережено): «Доброго вечора . Я водій данного бмв . Занесло на шебьонці , був не правий ! Невпорався з керуванням (( на сфітлофоролі !!! Швидкість була 90 !! Максимум завернув руль з
Щоб не задіти людей !!!!! Причина аварії моя недосвідченність !!!!' Вибачте БУДЬ ЛАСКА . Після того обіцяю не повториться !!! Міняю колодки і все шо треба . Ще раз вибачте . Ніхто п'яний не був !! Не вірте пліткам»

Водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп’яніння, але зі слів свідків, мав видимі ознаки. Тому на нього склали протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). Слід заначити, що автомобіль, який спричинив ДТП, мав польську реєстрацію.

В цій аварії постраждав лише 23-річний пасажир BMW, який отримав забої. Після надання медичної допомоги, його відпустили.

Згодом поліція повідомила про ще одне ДТП. Цього разу п’яний чоловік викрав автомобіль та вчинив дві аварії. Чоловік заволодів чужим автомобілем ВАЗ 2106 і вчинив ДТП на вулиці Зеленій,18. Він втік з місця події, однак не далеко – на вулиці Зеленій,88 він зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen. Внаслідок цього ДТП у водія Volkswagen струс мозку та забій грудної клітки. Водій ВАЗу перебував у сильному стані алкогольного сп‘яніння - 1.9 проміле.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!