За ніч в інфекційну лікарню Львова госпіталізували ще 9-х пацієнтів з підозрою на коронавірус

5586 0
Один із них є громадянином Великої Британії.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Від 21:00 20 березня до 9:00 21 березня у Львівську обласну інфекційну лікарню доставили ще 9-х пацієнтів із підозрою на коронавірус. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник головного лікаря медзакладу Ігор Берник.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає боротись із коронавірусом

За словами Ігоря Берника, це є пацієнти із Жовківського району, зі Львова, Кам'янка-Бузького, Сокальського районів, Дрогобича і Тернопільської області.

На запитання про те, чи пацієнти із Тернопільської області приїхали евакуаційним потягом із польського Перемишля, Ігор Берник сказав, що не виключено. Таких пацієнтів було кілька.

У пресслужбі ЛОДА уточнили, що один пацієнт є громадянином Великої Британії, який уже 6 років проживає у Львові.

Здійснюється обстеження пацієнтів, аналізи на COVID-19 будуть відібрані, після чого їх відправлять в Київ.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні є 42 пацієнти. На самоізоляції перебувають 9 людей. За увесь час виписано 11 пацієнтів.

Усі пацієнти перебувають у стабільному стані, дехто із легкими проявами, а хтось - ближче до середнього стану.

«Але на ранок все спокійно. У жодного немає загрози життю», – каже Ігор Берник.

Читайте також: В Україні можуть увести режим надзвичайної ситуації. Що це означає

Нагадаємо, наразі в Україні зареєстрували 41 випадок зараження коронавірусом, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав, його вже виписали з лікарні. Ще троє українок померли від вірусу в Італії. У МОЗ підтвердили інфікування коронавірусом у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!