За новим опитуванням серед виборців рейтинг зростає лише у двох партій

6771 0
Голосувати на виборах до парламенту готові 69% українців.
Фото: policy.info

Фото: policy.info

Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала результати новго дослідження електоральних настроїв, яке проводили з 6 по 9 червня. 

Читайте також: Як «Голос» Вакарчука збирає електорат Зеленського на Львівщині

Найбільше опитаних, які визначилися і будуть голосувати, готові підтримати «Слугу народу» – 47,5%, ще 10,4% голосуватимуть за партію «Опозиційна платформа – За життя», а 7,9% – за «Європейську Солідарність». Також подолати 5-відсотковий бар’єр може «Батьківщина» (7,5%) та партія «Голос» (6,4%). Додамо, що порівняно з попередніми дослідженнями «Рейтингу», кількість тих, хто готовий голосувати за «Слугу народу» та «Опозиційну платформу – За життя» зменшилась, натомість значно зріс відсоток підтримки у партій «Батьківщина» та «Голос».

Голосувати на виборах до парламенту готові 69% українців. Ще 15% відповіли, що швидше за все також підуть на вибори. 9% опитаних ствердно відповіли, що на вибори не підуть.

Читайте також: Вони йдуть, ми вибираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

У опитуванні взяли участь 2000 респондентів, а похибка дослідження становить 2,2%.  Додамо, що позачергові парламентські вибори призначили на 21 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!