За оформлення паспортів львів’яни можуть платити онлайн

5117 0
У Центрах надання адміністративних послуг Львова додано новий сервіс оплати послуг.
фото: gazeta

фото: gazeta

Тепер мешканці мають змогу одразу із сайту оплатити певну послугу, а також отримати відповіді на запитання, якщо вони виникатимуть під час такої оплати, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Усе, що треба знати про ID-паспорти у Львові. Питання та відповіді

«Мешканці, які бажають оформити паспорт, заходять у нашу рубрику «Послуги», знаходять відповідну послугу та одразу із сайту можуть її проплатити (там є необхідна інформація та реквізити), і також у випадку запитань – запитати про послугу, яка цікавить. Так для отримання послуги можна попередньо підготуватися і зекономити час, перебуваючи у Центрі», – зазначила директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Читайте також: Усе, що треба знати про оформлення закордонного паспорта у Львові. Питання і відповіді

Інтерактивна карта – за посиланням

Нагадаємо, львівські ЦНАПи відновили роботу в повному обсязі. Насамперед обслуговуватимуть тих мешканців, які подавали документи на паспорт ще у квітні. Процедура видачі та оформлення документів не змінилася.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!