Політична реклама

За останній рік кількість українців, які користуються Інтернетом, збільшилась на 19%

1341 0
У порівнянні з листопадом 2010 року ріст інтернет-аудиторії України становив 19,3% або 2,6 млн. Такі результати дослідження gemiusAudience, яке провела компанія Gemius.

Згідно з дослідженням, аудиторія українського інтернету два місяці тому становила 13,6 млн осіб, - повідомляє watcher.com.ua.

Аудиторія приблизно порівну поділена за статтю – 51% чоловіки, 49% – жінки. За віком переважають молоді групи: 14-24 р. – 33%, 25-34 р. – 30%. Більше 83% опитаних відвідують інтернет хоча б раз на день, а майже половина (46%) – живуть у великих містах з населенням понад 500 тисяч осіб:

Згідно з ним, в панелі gemiusAudience взяли участь більше 300 сайтів, вибірка людей віком від 14 років становила більше 76 тис. анкет.

Нагадаємо, весною центральні вулиці Львова планують покрити безкоштовним Wi Fi.

ТЕГИ: Інтернет

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!