За останню добу у Львові зупинили 14 нетверезих водіїв

1557 0
11 протоколів за керування в стані алкогольного сп’яніння патрульні склали цієї ночі.
фото: www.autocentre.uа

фото: www.autocentre.uа

Впродовж останньої доби патрульні Львова склали 14 протоколів за керування у нетверезому стані. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

11 з цих протоколів було складено в ніч з 5 на 6 квітня. Зокрема, патрульні зупинили на автодорозі Львів-Шегині мотоцикл Spark SP200R-27, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування виявилося, що в нього також відсутні необхідні документи. Крім того, у поліцейських з’явилася підозра, що чоловік перебуває в нетверезому стані.

Водій мотоцикла відмовився від проходження перевірки на стан сп‘яніння. На нього склали протокол за керування в нетверезому стані та винесли об‘єднану постанову за порушення правил дорожнього руху. Водій їхав не сам, позаду сиділа ще й пасажирка без жодного захисту.

Перед святами поліція закликає учасників дорожнього руху бути обережними та не сідати за кермо в напідпитку.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!