За ніч у Львові зупинили 10 п’яних водіїв

2642 0
Цієї ночі львівські поліцейські склали 10 протоколів на водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.
фото: volyn24.com

фото: volyn24.com

В ніч з 17-го на 18-те квітня патрульні поліції Львова зупинили 10 машин з водіями у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вночі патрульні зупинили Mercedes-Benz, що рухався з вимкненими фарами. Водієм виявилась 31-річна жінка, у якої раніше вже відібрали права за водіння транспорту в нетверезому стані. Тоді патрульні запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Він показав результат 0.58 проміле.

Читайте також: Випив, сів за кермо. Чому у Львові не зменшується кількість п'яних водіїв

Інспектори склали протокол за ч.2 ст.130 (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), винесли постанови за порушення режиму роботи світлових приладів та керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права – ч.2 ст.122 та ч.3 ст.126 КУпАП.

Читайте також: Фотофакт: трамвай №8 почав курсувати до «Санта-Барбари»

Також цієї ночі патрульні зупинили машину  Kia Soul за порушення правил дорожнього руху. Інспектори помітили всі ознаки алкогольного сп’яніння і почали шукати свідків для проходження тесту. Водій машини вдав, що заснув, а потім відмовився від проходження перевірки.

Патрульні склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (порушення знаку 3.21 – в’їзд заборонено). Пізніше 31-річний чоловік заснув.

Загалом вночі патрульні зупинили 10 машин, водії яких перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!