Політична реклама

За паркування біля львівського аеропорту доведеться платити

1742 0
Через місяць стоянка біля аеропорту буде безкоштовною для водіїв тільки перші 15 хвилин.

Сьогодні на офіційному сайті аеропорту «Львів» серед послуг, які надає аеропорт, ще зазначене безкоштовне паркування. Але вже за місяць львів’яни і гості міста не зможуть тут безкоштовно припаркувати авто, повідомляє Щоденний Львів.

Тут монтують  автоматизовану систему паркування – на в’їзді та виїзді з аеровокзальної площі. Автоматичний  шлагбаум видаватиме талон з часом заїзду. А паркомат, через який можна буде оплатити паркування, буде розташований в терміналі. 

За словами Романа Гонтарєва, директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького», за допомогою цієї системи аеропорт намагається зменшити кількість порушень правил дорожнього руху, а також заробити додаткові кошти.

При цьому Роман Гонтарєв додав, що перші 15 хвилин паркування будуть безкоштовні. На його думку, цього часу достатньо, аби пасажира забрало викликане ним таксі чи приватний автомобіль. Скільки коштуватиме година паркування – директор аеропорту ще не знає.  Тариф на паркування встановлює Львівська міськрада.

Загалом біля аеровокзалу передбачено 850 паркувальних місць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!