За перевищення швидкості львівські патрульні зупинили 15-річного водія BMW

7594 0
Водій автівки їхав населеним пунктом зі швидкістю 83 км/год.
Умовне фото/Патрульна поліція

Умовне фото/Патрульна поліція

У п’ятницю, 27 січня, на проспекті Червоної Калини у Львові патрульні зупинили 15-річного водія BMW за перевищення швидкості руху. 

Джерело: Патрульна поліція Львівської області у Facebook

«Сьогодні львівські патрульні під час здійснення контролю швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam на проспекті Червоної Калини, зупинили автомобіль BMW X5. Водій автівки рухався населеним пунктом зі швидкістю 83 км/год, при дозволеній – не більше 50 км/год», – йдеться в повідомленні.

Під час перевірки документів, охоронці встановили, що водію виповнилося лише 15 років. Інспектори зв‘язались із батьком неповнолітнього, який приїхав на місце події. На чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками обов‘язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Нагадаємо, отримати водійські права можуть лише повнолітні українці. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!