За пологи у Львові можуть ввести офіційну платню

6618 1
Статтю 49 Конституції, яка гарантує українцям безоплатну медичну допомогу потрібно змінити, або ж потрібно змінити її тлумачення. Адже, безкоштовної медицини зараз немає, і вимагати її в держави зараз за тієї економічної ситуації, яка є – неможливо. Про це в інтерв’ю tvoemisto.tv зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка.
koleco.kiev.ua

koleco.kiev.ua

За його словами, безкоштовними мають бути такі види медичної допомоги як екстренна допомога, гострі стани, реанімація (до прикладу перші 3 чи 5 днів).

«Якщо говорити, до прикладу, про пологи – то тут важко сказати, чи має бути така послуга платною чи безкоштовною. У всіх інших випадках витрати на лікування пацієнта повинен взяти на себе страховик, або ж сам пацієнт, якщо страхівки немає.  Зараз в Україні вже працюють групи, які розраховують вартість тих чи інших медичних послуг. Коли це буде реалізовано - залежить від долі внесених на голосування у ВР законопроектів», - наголосив Богдан Чечотка.

Нагадаємо реформування медицини в Україні розпочнеться зі Львова. Tvoemisto.tv дізналось, якими будуть перші 10 кроків з реформування медицини.


Читайте також:
30 Червня, 2017 21:54
RAHEL COHRAN Привіт.
Я пан Рахель, кредитор приватної позики, який надає кредити фізичним особам, комерційним фірмам, страхуванню тощо. У вас виникли будь-які фінансові труднощі або вам потрібен кредит для інвестування, або вам потрібен кредит, щоб не платити рахунки за вашим запитом. Ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому. Ми пропонуємо всі види кредитів у будь-якій валюті номіналом 2% без попередньої оплати. Я хочу використовувати цей чудовий носій, щоб повідомити вас, що ми готові допомогти вам у будь-якому кредиті, щоб вирішити цю проблему. Якщо Так, поверніться зараз за допомогою електронної пошти ([email protected]) для отримання додаткової інформації, ВИ дуже дбайливо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!