Політична реклама

За продаж товарів в інтернеті доведеться платити

1707 0
З 19 лютого 2013 року на інтернет-аукціоні Aukro.ua вводиться плата за виставлення лотів, а також змінюється комісія в деяких категоріях.

"Тим самим ми переходимо до повноцінної моделі роботи аукціонної платформи за аналогією з проектами у Польщі, Чехії, Угорщини, Росії, де даний вид оплати вже існує" - повідомила на своєму форумі адміністрація інтернет-аукціону.

Плата за виставлення є номінальною - всього 1 копійка - і покликана збільшити відповідальність продавців щодо виставлених лотів. Так, наприклад, виставлення 1000 пропозицій (у тому числі і мультилотових) буде коштувати 10 гривень. Відмова від виставлення непопулярних товарів, а також товарів, наявність яких неможливо гарантувати, дозволить продавцям зменшити ці витрати.

Для продавців, максимально зацікавлених у високій якості обслуговування клієнтів, також створено програму «Суперпропозиція» (http://aukro.ua/country_pages/209/0/superoffer.php). Для лотів, що беруть участь у цій програмі, виставлення є безкоштовним.
 

Для спрощення процесу ціноутворення всі категорії приведені до 7 цінових групах. Також звертаємо увагу, що частина категорій (наприклад «Рукоділля», «Рибальство») переміщені в 7-ю групу з меншою комісією, ніж встановлена ​​раніше.

Група 1.
"Нерухомість", "Автозапчастини, Тюнінг, GPS> Транспортні засоби", "Автозапчастини, Тюнінг, GPS> Інші категорії> Послуги", "Все для Дітей> Послуги, Косметика і Парфумерія> Послуги", "Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Сайти , домени, хостинг "," Будинок, інтер'єр> Послуги "," Тварини і Рослини> Собаки і щенята "," Тварини і Рослини> Кішки та кошенята »,« Тварини і Рослини> Риби та рептилії »,« Тварини і Рослини> Птахи і комахи "," тварини і Рослини> Екзотичні тварини "," Бізнес, індустрія, послуги> послуги "," Спорт, Здоров'я> Все для відпочинку, туризм> Путівки, тури ".
 

Група 2.

"Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Ноутбуки", "ТБ, Відео", "Аудіо, Радіо", "Побутова техніка", "Фототехніка та Оптика"

Група 3.

"Мобільні телефони, Смартфони> Телефони, смартфони" (крім: "Мобільні телефони, Смартфони> Телефони, Смартфони> Інші моделі"), "Ювелірні вироби, Біжутерія", "Косметика і Парфумерія" (крім: "Косметика та Парфумерія> Послуги" ), "Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Планшети", "Бакалія", "Бізнес, індустрія, послуги" (крім: "Бізнес, індустрія, послуги> послуги").

Група 4.

"Автозапчастини, Тюнінг, GPS» (крім «Автозапчастини, Тюнінг, GPS> Транспортні засоби", "Автозапчастини, Тюнінг, GPS> Інші категорії> Послуги"), "Мобільні телефони, Смартфони> Стартові пакети, контракти", "Мобільні телефони , Смартфони> Аксесуари та комплектуючі "," Мобільні телефони, Смартфони> Інше "," годинники та аксесуари "(крім:" годинники та аксесуари> Наручний годинник> Інші виробники »),« Спорт, Здоров'я "(крім:" Спорт, Здоров'я > Все для відпочинку, туризм> Путівки, тури "і" Спорт, Здоров'я> Рибальство ")," Будинок, інтер'єр "(крім:" Будинок, інтер'єр> Послуги ")," Тварини і Рослини "(крім:" Собаки і щенята »,« Кішки та кошенята »,« Риби та рептилії »,« Птахи та комахи "," Екзотичні тварини ")," Музичні інструменти "," Все для ремонту, інструменти »,« Дача, сад, город "," Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери »(крім:« Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Сайти, домени, хостинг "," Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Ноутбуки "," Планшети, Ноутбуки, Комп'ютери> Планшети ").

Група 5.

Одяг, Взуття, Аксесуари (крім "Сезонний розпродаж", "Готуємося до зими")

Група 6.&l


Читайте також:
м. Львів, вул. Винниченка, 20а 093 380-24-24 / 032 244-33-26 © Медіа-хаб «Твоє Місто» Міський портал, онлайн-телебачення, продакшн-студія, дискусійна платформа
За умови повного або часткового використання iнформацiї гіперпосилання на tvoemisto.tv є обов'язковим. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Думка редакцiї може не збiгатися з думкою авторiв.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!