Політична реклама

За рік львів’яни стали заробляти на 222 грн менше

1476 1
Порівняно з березнем минулого року, цьогоріч сума середньої зарплати мешканців міста знизилась на 222 грн 10 коп., проте це на 227 грн 70 коп. більше, ніж в січні цього ж року.

Не збільшилася зарплата лише у Шевченківському районі міста, повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на департамент економічної політики ЛМР.

«Динаміка за останній рік – дуже негативна», – зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

Також, станом на 1 квітня, заборгованість за заробітною платою, порівняно з попереднім місяцем, збільшилась – на 3,6 млн грн. За спільними прогнозами районних адміністрацій, станом на 1 травня сума заборгованостей мала б складати 22,9 млн грн. 


Читайте також:
19 Травня, 2014 16:46
666 ... а на скіко більше придбали майна , а скіко страчують на усілякі "забави ! ... і все це тіко за оту одну-єдну "тисячку" гривень ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!