За романом львівської письменниці знімуть кіносеріал

6325 0
Серіал з’явиться на екранах вже у 2020 році.
Фото: кадр із фільму

Фото: кадр із фільму

За романом львівської письменниці Наталії Гурницької знімуть серіал. Основою для кіно стане книга «Мелодія кави у тональності кардамону», а сам серіал має називатися «Кава з кардамоном».

Тизер стрічки показали ще торік восени, а зйомки мають стартувати цієї осені, розповідає письменниця на своїй сторінці у Фейсбук.

Режисером картини став Стас Капралов. Серіал з’явиться на екранах вже у 2020 році. Локації для зйомок обрали у Львові, Жовкві та Києві.

Головними героями фільму стануть польський актор Павел Делонг та молода українська актриса Ольга Лавренюк. Також для широких екранів за книгою знімуть фільм «Невидиме кохання Анни». За сюжетом польський шляхтич Адам закохується в українську сироту Анну (Олена Лавренюк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!