За спалювання сміття львів'ян можуть оштрафувати більше, ніж на тисячу гривень

1576 0
Із настанням осені львів’янам нагадують, що спалювати різного роду відходи на території міста заборонено. Дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які шкодять здоров’ю мешканців.

«З початку вересня до нас надійшло кілька звернень від мешканців, які повідомляли про факти спалювання або ж про запах горілого біля їхнього будинку. В результаті, уже оформлений 1 адмінпротокол щодо проведення спалювання на території міста. Ми прагнемо застерегти як мешканців, так і працівників комунальних служб, від вчинення цього правопорушення, оскільки порушникам загрожують штрафні санкції, у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Якщо львів’яни стали свідками спалювання сміття чи інших відходів на території міста, вони можуть повідомити про це правопорушення, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73, повідомили упрес-службі Львівської міськради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!