Політична реклама

За спалювання сміття на території міста львів'ян штрафуватимуть

1307 0
На території Львова категорично заборонено спалювати різного роду відходи. За це правопорушення передбачаються штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн для посадових осіб.

Спалювання сухого листя є небезпечним, в першу чергу, для тих мешканців, які живуть поблизу таких вогнищ, -  повідомляє Львівська міська рада з посиланням на директора КП «Адміністративно-технічне управління» Інну Свистун.

А потрапляння у вогонь пластикового сміття робить дим особливо токсичним.

До вирішення проблеми спалювання місто підходить всебічно.  Проводять вечірні обстеження за участі інженера підприємства, а також відповідного представника міліції, які на місці намагаються спіймати палія-правопорушника.

З початку 2013 року уже було складено два протоколи про спалювання відходів.

Якщо мешканці стали свідками спалювання сміття чи іншого роду відходів на території міста, вони можуть повідомити про це правопорушення, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за телефоном 244-31-73.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!