За суботу зі Львова вивезли 680 тон сміття

1878 0
Однак майже 40% контейнерних майданчиків все ще залишаються переповненими.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

Сьогодні на ранок у місті залишалося понад 10 тис 730 тонн невивезеного сміття, інформує прес-служба Львівської міської ради, поклткаючись на дані заступника міського голови Сергія Бабака.

За попередню добу з міста було вивезено 680 тонни ТПВ, з них — 380 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 300 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС.

Читайте також: Синютка хоче забрати у Садового вивезення сміття

Сьогодні зранку з 1237 майданчиків перенакопиченими залишалися  448 або 36% від загалу. По районах -- Шевченківський – 130 не очищених майданчиків, Залізничний – 37, Личаківський – 2, Франківський – 94, Сихівський – 185. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

«Зараз тими лімітами, які ми маємо, ми, фактично, вивозимо добове накопичення. Загальна ж кількість сміття, яка нагромадилась у місті, залишається такою ж, критично великою. Від імені громади міста Львова дякуємо усім громадам, мерам міст, які пішли нам на співпрацю та надали допомогу у вивезенні і захороненні ТПВ», — цитує прес-служба слова Сергія Бабака.

Нагадаємо, 23 червня міський голова Львова Андрій Садовий  погодився на пропозицію голови Львівської ОДА Олега Синютки – передати ОДА на певний термін функції з вивезення відходів зі Львова, а також передати в тимчасове управління ЛКП «Львівспецкомунтранс» в обмін за систематичний вивіз сміття зі Львова. Також Синютка пообіцяв за два роки звести в області комплекс із переробки відходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!