За сутички під цирком склали 8 адміністративних протоколів

1647 0
В неділю, 28 січня, біля будівлі цирку проходила акція протесту проти використання тварин під час вистав.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Після сутичок біля львівського цирку пікетувальників, що порушили правопорядок, запросили до Галицького РВ Поліції. Після цього їх опитали, встановили особи та на вісьмох з них склали адміністративні протокли. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила начальниця відділу комунікації поліції Львівської області Світлана Добровольська.

«Нікого не затримувли, підозри не вручали, на 8 осіб складені адміністративні протоколи. Складено 6 протколів за ст. 173 – дрібне хуліганство, також 2 протоколи складено за ст. 185 Адміністративного кодексу – злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського», – сказала вона.

Читайте також: Чому захист тварин – це важливо і зовсім не смішно

За її словами, рішення щодо притягнення осіб до відповідальності прийматиме суд.

Додамо, що стаття 173 передбачає накладання штрафу від 51 до 119 грн або виправні роботи строком від одного до двох місяців. Стаття 185 передбачає накладання штрафу від 136 до 255 грн чи виправні роботи на строк від одного до двох місяців.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!