За три доби у Львові випало 106% місячної норми опадів

1500 0
Нині у місті засідає спеціальний штаб, який аналізує ситуацію та планує подальшу роботу під час негоди.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

За статистикою Львівського гідрометцентру, протягом останніх трьох діб у Львові випало 106% місячної норми опадів. Про це під час засідання виконавчого комітету повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нині у місті засідає спеціальний штаб, який аналізує ситуацію та планує подальшу роботу, а всі комунальні служби Львова цими днями працюють у посиленому режимі.

Читайте також: Як Львів втрачає гроші через снігопади, або Чому все потрібно робити вчасно

«За інформацією Гідрометцентру, із 8:00 6 лютого до 8:00 9 лютого випало 106% місячної норми опадів, які мали б впасти в лютому. Це – дуже великий обсяг. Ми організували прибирання міста. Працює штаб, який щодня о 17:00 проводить засідання. Ми аналізуємо, яким чином прибирали місто вночі і вдень та плануємо роботу на наступну ніч і день», – каже вона.

За інформацією ЛМР, сьогодні вдень до прибирання міста від снігу задіяли 141 одиницю техніки та 1 653 двірники.

Нагадаємо, що львів'яни знову можуть відстежувати онлайн, яка снігоприбиральна техніка працює у місті. Напередодні вони скаржилися на те, що карта з кількістю снігоприбиральної техніки не показує жодної одиниці обладнання на вулицях міста. Учора вона запрацювала.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!