На Львівщині внесли заставу за перші два автомобілі на єврономерах

2641 0
Загалом митниця заробила 125 тисяч гривень.
Фото: Львівська митниця ДФС

Фото: Львівська митниця ДФС

Львівська митниця за перший тиждень дії закону про розмитнення автомобілів на єврономерах отримала заставу за транзит територією України двох авто на єврономерах. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці ДФС.

Читайте також: Сервісні центри МВС готові цілодобово реєструвати «євробляхи»

Один із власників авто заплатив 70 тисяч гривень застави за авто Ford Focus 2004 року, інший – 55 тисяч гривень за Skoda Octavia 2005 року випуску. Загалом митниця заробила 125 тисяч гривень.

За умови, якщо власники розмитнених авто вивезуть їх знову закордон, за заявою вони зможуть повернути кошти. Сума застави – це вартість розмитнення автомобіля. Її необхідно сплачувати при в'їзді з-за кордону на авто з іноземною реєстрацією. 

Додамо, що Львівська митниця відкрила спеціальну телефонну лінію та консультаційний пункт для власників авто на єврономерах.

Читайте також: Коли і як штрафуватимуть власників машин на єврономерах. Роз'яснення від поліції

Нагадаємо, 25 листопада в Україні запрацював закон про розмитнення авто на єврономерах, за яким для власників «євроблях» встановили пільговий коефіцієнт на розмитнення авто протягом 90 днів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!