За вчора у Львові сталося 5 аварій, у яких постраждали пішоходи

2492 0
Одна потерпіла загинула, ще четверо – госпіталізовані.
фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

Протягом 28 березня у Львові сталося 5 аварій, у яких постраждали пішоходи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.  

Перша ДТП сталася вчора ще вночі, о 00:50, на вулиці Городоцькій. Там автомобіль «БМВ 728» під керівництвом 28-річного львів’янина наїхав на жінку. Tvoemisto.tv повідомляло, що поліція просить допомогти впізнати її.

Тепер водію загрожує покарання на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Штрафувати, навчати і запобігати. Як зробити львівські дороги безпечними

Жертвою іншої аварії став літній, 71-річний пішохід. Вона трапилася на вулиці Івана Виговського за участі автомобіля «Шевроле Лацетті», яким керував 21-річний львів’янин. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення. Про долю водія у поліції не повідомляють.

Читайте також: Як зробити дорогу дитини зі школи додому безпечною. Пам'ятка для батьків

О 20:15 на вулиці Кульпарківській, 29-річна водійка «Сузукі» наїхала на 16-річну жительку Миколаївського району. Від удару автомобіля дівчину відкинуло під зустрічний автобус «Еталон», яким керував 39-річний водій. Внаслідок ДТП потерпіла отримала струс головного мозку та закритий перелом хірургічної шийки плечової кістки. Наразі дівчина госпіталізована.

На вулиці Шевченка вчора під авто потрапив 61-річний львів’янин. П’яний 30-річний житель Яворівського району, який керував автомобілем «Рено Трафік» наїхав на чоловіка, чим спричинив йому струс головного мозку і забійну рану тім’яної ділянки. Потерпілого доставили у лікарню.

Читайте також: За минулий рік на Львівщині зменшилась кількість ДТП і загбилих на дорогах

Інший пенсіонер, 72-річний чоловік, став учасником ДТП о 21:40. На нього наїхав «Міцубісі Ланцер», за кермом якого був 43-річний львів’янин. Потерпілого госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та закритим переломом плеча.

За цими чотирма випадками в поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Водіям загрожують покарання включно з обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років бо без такого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!