За вчора у Львові зекономили 5% газу

1916 0
Вчора, 2 березня, у Львові спожили газу на 5% менше порівняно з 1 березня.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

На заклик НАК «Нафтогаз України» у Львові впровадили тимчасові заходи для зменшення споживання газу. В п’ятницю, 2 березня, «Львівтеплоенерго» зекономило 70 тис м куб газу, що менше приблизно на 5% в порівнянні з попереднім днем. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі ЛМР.

«Заходи економії почали впроваджувати вчора до обіду. Тому за сьогоднішній день економія газу буде ще більша. Оскільки вихідні дні і навчання в закладах освіти нема, служби проводять роботу щодо коригування температури теплоносія, але до такого рівня, щоб не замерзла система. Очікуємо, що економія в суботу-неділю орієнтовно складе 150 тис м куб газу в день», – розповів Степан Пакіж, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також: У трамваях та тролейбусах Львова холодно. Куди скаржитись

Нагадаємо, вчора НАК «Нафтогаз України» оприлюднив звернення до українців протягом наступних 3-4 днів зменшити споживання газу. За даними «Нафтогазу», після програшу в Стокгольмському суді Росія зменшила тиск у газопроводах на 20%, відтак утворився дефіцит у понад 15 млн кубометрів на добу. В міськраді повідомили про тимчасові заходи для зменшення споживання газу упродовж кількох найближчих днів. Львів’ян закликали перейти на ощадливий режим використання опалення.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!