«Слуги народу» зібрали понад 150 підписів за відставку Дмитра Разумкова

1372 0
Збір підписів проходив на виїзному засіданні фракції у Трускавці.
фото: liga.net

фото: liga.net

Понад 150 народних депутатів України поставили підписи під колективною ініціативою про відкликання Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Про це повідомила речниця фракції «Слуга Народу» Юлія Палійчук у своєму Телеграм каналі.

Читайте також: Володимир Зеленський прибув до Трускавця

«Станом на 17:30 під колективною ініціативою про відкликання Голови Верховної Ради України зібрано понад 150 підписів народних депутатів України», – зазначила вона.

Нагадаємо, сьогодні, 2 жовтня, до Трускавця на виїзне засідання фракції «Слуга народу» прибув Президент України Володимир Зеленський. Відразу після приїзду президент почав ознайомлюватися з роботою груп, які напрацьовують план реформ на найближчі два роки, та спілкуватися з народними депутатами. У Львівській ОДА Тvoemisto.tv так і не підтвердили про приїзд президента. Фракція «Слуга народу» в межах з'їзду в Трускавці обговорили так званий план трансформації країни, драфт якого президент Володимир Зеленський презентував під час поїздки в США. Також народні депутати обговорили кадрові питання. Під час робочої поїздки до Львівської області президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва обходу міста Трускавця, який стане частиною автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!