Політична реклама

За вподобаннями в їжі можна визначити характер людини

3495 0
Психотерапевти зі всього світу заявляють про те, що гастрономічні вподобання людини можуть багато розповісти про неї, як про особистість.

Як пише видання "ВКурсе", психіатр з Туреччини Ніхат Хай стверджує, що ласуни — люди, яким бракує уваги і любові, часто це самотні та нещасні в глибині душі люди. 

А російський психотерапевт Володимир Єсаулов говорить, що любов до молочних продуктів говорить про те, що людині бракує турботи.

Якщо ж людина любить тверді фрукти і горіхи, значить вона любить і завжди прагне перемагати.

Лікарі кажуть, що любителі помідорів — це демократичні та великодушні люди, а чутливі натури люблять огірки.

Квасолю та капусту вибирають ті, кому не вистачає рішучості та відваги. А люди, які їдять в основному овочі, бояться труднощів.

Любителів яблук і моркви психотерапевти вважають найбільш психічно врівноваженими людьми.

А тих, хто любить мариноване, кисле та солоне — прихованими тиранами.

Посидючість і старанними лікарі вважають тих, хто любить варене м‘ясо та ковбасу.

А ревниві ті, хто люблять жирні продукти.

Якщо ж людина постійно норовить з’їсти копчену ковбасу або шашлик — у неї романтична натура, бурхлива фантазія й особлива пристрасть до подорожей.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!