За вихідні на Львівщині трапилось 70 аварій

1290 0
На вихідних на дорогах області загинула одна людина.
фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

За вихідні 10 та 11 листопада на Львівщині трапилось 70 аварій. 43 із яких — у Львові, повідомляють у відділі комунікацій Національної поліції Львівської області.

Читайте також: Я прийшов — авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

У суботу, 17 листопада, на дорогах області трапилось 14 аварій, 28 із яких – у Львові. Внаслідок ДТП, одна особа загинула та четверо травмувалися.

У неділю, 18 листопада, на Львівщині сталося 26 ДТП, із них 14 – у Львові. Внаслідок аварій травмувалося четверо осіб.

Читайте також: В Україні дозволили фіксувати порушення ПДР відеореєстраторами

Загалом за вихідні патрульні склали 52 адмінпротоколи за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів або позбавлення права керування авто на строк від шести місяців до одного року. 

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкінці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!