За вихідні у лікарнях Львівщини хворих на Covid-19 побільшало майже на 5%. Статистика

1480 0
За добу до медзакладів госпіталізували ще 40 хворих мешканців Львівщини.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

За попередню добу, 12 вересня у Львові та області підтвердили 86 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. До лікарень госпіталізували 40 хворих. Заповненість ліжок у стаціонарах зростає щодня і на сьогодні становить понад 23%. Про це повідомляють у департаменті охорони здоров’я ЛОДА.

Читайте також: У МОЗ анонсують зелений та жовтий внутрішні сертифікати вакцинації

За оперативними даними, вчора на Львівщині лабораторні центри провели 566 ПЛР-тестів. З Них позитивними виявилися 86. Серед нових хворих – 41 мешканець Львова.

Станом на ранок 13 вересня у стаціонарах на Львівщині перебуває 769 осіб, тобто заповненість становить більше 23%. В реанімації перебуває 57 пацієнтів, з них 14 осіб підключені до апаратів ШВЛ. Ще одна людина померла від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою. 

Кількість хворих у лікарнях:

  • Львівська обласна інфекційна лікарня – 141
  • Центр легеневого здоров'я – 147
  • Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих – 146
  • Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» – 11
  • ЛШМД – 200
  • Стрийська міська лікарня – 19
  • Стебницька міська лікарня – 33
  • Новояворівська РЛ №1 імені Юрія Липи – 42
  • Кам'янка-Бузькій ЦРЛ – 30

Від початку пандемії у Львівській області COVID-19 підтвердили у 142 064 особи. Померло 3745 людей. Одужали від коронавірусної інфекції 135 316 осіб.

Нагадаємо, що Львівщина за одним із показників – Covid-госпіталізацій, що перевищив норму та становить 54,4%, найближається до червоної зони. МОЗ подало клопотання до Кабінету міністрів, і цього тижня відбудеться комісія техногенно-екологічної безпеки з надзвичайних ситуацій, яка розгляне звернення про перехід до жовтої зони епіднебезпеки.

На випадок введення локдауну МОЗ анонсувало привілеї для вакцинованих від Covid-19 українців. За прогнозами головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна, новий локдаун може бути вже в листопаді цього року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!