За вихідні у травмпункти Львова звернулось понад 500 людей

1803 0
У міськраді кажуть, що вони ще не адаптувались до обережного пересування слизькими вулицями.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

Протягом суботи-неділі, 23 і 24 листопада, у львівські травмпункти з травмами, отриманими на вулицях міста, звернулись 533 людини. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Наслідки ожеледиці у Львові. Фото, відео

23 листопада у травмпункти звернулись 376 людей, 24 листопада – 157. Найбільше за медичною допомогою звернулись у травмпункт 5-ї міської клінічної лікарні (210 людей), у травмпункт 8-ї міської клінічної лікарні (175), у травмпункт клінічної лікарні швидкої медичної допомоги (148).

Керівник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб говорить, що у перші дні ожеледиці завжди зростає кількість травматичних випадків, адже люди не призвичаїлись до обережного пересування.

Читайте також: У львівському аеропорту літак компанії МАУ зійшов зі смуги

Нагадаємо, в суботу у Львові була сильна ожеледиця, містяни скаржились на непосипані хідники, а кількість аварій на дорогах Львова суттєво зросла.

Адреси львівських травмпунктів можна знайти за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!