За які роботи до Євро-2012 Львів досі не розрахувався. Перелік

2506 1
Майже три роки тому в Кабміні розробили проєкт розпорядження про погашення заборгованості, але питання фінансування так і не вирішили.
Фото: Дивись інфо

Фото: Дивись інфо

Управління капітального будівництва ЛМР боргує 140 млн 113,5 тис. грн підрядним організаціям, які виконували роботи у Львові під час підготовки міста до проведення чемпіонату з футболу «Євро-2012». Про це Tvoemisto.tv повідомили в управлінні капітального будівництва ЛМР у відповідь на інформаційний запит.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2019 році. Інтерактивна мапа

У ці 140 млн грн включено основний борг, річні відсотки (за угодами з одним із підрядників – ТзОВ «Балтом-Україна» та ПП «Мірт»), судові збори та інфляційні втрати.

Найбільше Львів заборгував ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за реконструкцію та будівництво низки вулиць:

  • Реконструкція вул. Зеленої (від вул. Луганської до межі міста) та вул. Пасічної (від вул. Зеленої до вул. Личаківської) – 14 млн 403,8 тис. грн,
  • Реконструкція вул. Княгині Ольги (від вул. Сахарова до вул. Наукової) – 1 млн 49 тис. грн,
  • Будівництво вул. Ряшівської (від вул. Патона до вул. Кульпарківської) з транспортними розв’язками, включно з проєктними роботами та будівництво вул. Вернадського (від просп. Червоної калини до вул. Стрийської), включно з проєктними роботами – 52 млн 659,4 тис. грн,
  • Реконструкція вул. Стрийської (від вул. Гвардійської до вул. Рубчака), реконструкція просп. Чорновола (від вул. Липинського до вул. Варшавської та від вул. Городоцької до вул. Липинського) – 22 млн 350 тис. грн,
  • Реконструкція вул. Городоцької (від вул. Кульпарківської до межі міста) – 8 млн 235 тис. грн,
  • Реконструкція вул. Сяйво (від вул. Городоцької до вул. Широкої) – 4 млн 982,9 тис. грн.

ТзОВ ПП «Балтом-Україна» Львів заборгував 32 млн 477,7 тис. грн за реконструкцію вул. Городоцької (від вул. Кульпарківської до межі міста). Ще 3 млн 955,4 тис. грн місто боргує ПП «Мірт» за реконструкцію просп. Свободи (від вул. Городоцької до вул. Вороного).

В управлінні капітального будівництва ЛМР також повідомили, що у червні 2016 року Кабінет міністрів розробив проєкт розпорядження про погашення заборгованості, втім питання фінансування досі не вирішено.

 


Читайте також:
14 Листопада, 2019 15:00
Мешканець А підрядникам (субпідрядникам) по стадіону/аеропорту - Садомазо може віддаст зі своїх бабла (він так хотів щоб у Львові був чемпіонат)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!